Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър БНТВидяхме, че България не само се

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър БНТВидяхме, че България не само се
Коментари Харесай

Проф. Николай Радулов: Нашият премиер е най-скромният човек в България

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Българска национална телевизия

Видяхме, че България освен се е справила с  коронавирус рецесията, само че и ще оказваме помощ на Пфайзер. Знаете, че нашият министър председател е най-скромният човек в България. Тази невзискателност някак си не може да се разбере от българите. Дали тази коронакриза е обвързвана с националната сигурност? - несъмнено е по този начин. От 10 година се приказва за това, че има едно тясно разбиране за сигурността, в което влизат специфични служби, сигурност на съществуването, на собствеността. Има и по-широко разбиране, в което най-общо влизат всички съставни елементи на нашето битие. То е обвързвано със здравето на нацията, с раждаемостта. 

Това разяснява в ефира на 7/8 тв експертът по сигурност проф. Николай Радулов.

Има доста съществени учредения хората от по този начин наречения щаб да бъдат подведени под отговорност, тъй като това, което вършат, е да основат такова въодушевление, че да утежнят живота на елементарните хора в България. А елементарните хора са множеството хора. Тази рецесия няма по какъв начин да не въздейства върху сигурността, тъй като хората, които би трябвало да са на улицата, са намалели, уточни той.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР